EN
vissza

Rólunk

Cégünk 18 éve foglalkozik zeneszerzéssel, számos neves Djvel/Producerrel dolgozott már együtt. Az évek során tanúbizonyságot nyert az a tény, hogy nem könnyű eme telített piacon mindenkinek rivaldafénybe kerülnie. Éppen ezért, innentől kezdve ne bánkódj, hogy esetleg háttérben maradsz, a phantomusics.com létrejöttét ez a történés ihlette. 

Add el a zenéd tekintélyesebb összegért, hagyj fel a nevetséges ellenértékért cserébe eladott reményképekkel, profitálj abból, amihez értesz, amit szeretsz igazán, tedd zsebre a pénzt Te magad!

Az elmúlt éveknek és a tapasztalatnak köszönhetően bizton állíthatjuk, hogy az oldalon csak és kizárólag minőségi munkák kerülnek publikálásra, minden egyes kategóriában, ezzel segítve a tehetségek elismerését, a hozzá nem értők kiszűrését, valamint a neves énekesek, Dj-k, rapperek, reklámszakemberek, Tv-műsorok, szórakoztató ipar munkájának, előrehaladott státuszának a megtartását, adott piacon való fent maradását. 

Az oldal célja az igények kielégítése, a kereslet-kínálat ideológiájának teljes szintű kiszolgálása, melyből mindkét fél profitál. Cégünk közvetít és segít mindenki számára megtalálni a megfelelőt, mind eladó, mind vevő oldalról egyaránt. 

Légy részese Magyarország elsőszámú minőségi, átfogó oldalának ahol a zene és a karrier egyesül!

Eladóként nem szükséges kiadó felkeresése, hogy megjelenítsd a dalod, exclusive eladás esetén ez a vevő dolga. Miután fizetett neked, arra használja fel, amire csak szeretné, természetesen vételezés után már teljes egészében az ő tulajdonát képezi, így itt az ideje új zenét gyártani és új vevőt keresni. 

Tisztán látás érdekében: A phantomusics.com nem a jogdíjak és azok reményének a helye eladó szempontjából, ez az oldal az azonnali biztos bevételek helye. Rajtad áll, hogy mennyire sajnálod, vagy nem sajnálod a munkádba tett időt egy reménybe vagy egy biztosba fektetni. 

Dobj célba egy olyan helyen ahol biztos a találat! 

Phantomusics: Összehozva!